Click here to download 13 March 2018 CA Quiz in PDF Format

(1) Which bank reduces charges on non-maintenance of minimum balance ?

(A) State Bank of India

(B) RBL Bank

(C) Axis Bank

(D) Federal Bank

Answer: A

(2) Which country announces USD 100 Ml LoC for Mauritius?

(A) Australia

(B) India

(C) Pakistan

(D) Japan

Answer: B

(3) Who among the following has been sworn in as the President of Nepal?

(A)Yuba Raj Khatiwada

(B) Bidya Devi Bhandari

(C) Gopal Man Shrestha

(D) Janardan Sharma

Answer: B

(4) Who has been appointed as the new President of Chile?

(A) Sebastian Pinera

(B) Michelle Bachelet

(C) Carlos Ibanez del Campo

(D) Felipe Larrain Bascunan

Answer: A

(5) India’s factory production grew in January to _____.

(A) 7.5%

(B) 7.1%

(C) 7.4%

(D) 7%

Answer: A

(6) Where was World Ocean Summit 2018 held?

(A) Cuba

(B) Mexico

(C) Argentina

(D) Brazil

Answer: B

(7) Who is the new chief of PIB?

(A) Neelam Kapoor

(B) Rajiv Gupta

(C) Sitanshu Kar

(D) J.K. Parida

Answer: C

(8) Which country is the largest supplier of arms to India?

(A) Russia

(B) USA

(C) China

(D) Israel

Answer: A