fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 13 March 2019 Current Affairs Quiz

13 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) C Lalsawta Sworn in as Which State 1st Lokayukta Chairman?
A) Mizoram
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Rajasthan
Answer: A

2) Which Bank names Rakesh Makhija as new Chairman?
A) Bank of India
B) SBI
C) Axis Bank
D) Bank of Baroda
Answer: C

3) Industrial growth slows to 1.7% in Which Month 2019?
A) February
B) January
C) March
D) April
Answer: B

4) Laser Asian Sailing Championship concludes in Which Country?
A) Japan
B) China
C) Pakistan
D) Singapore
Answer: D

5) Which Country internet base crosses 500 million mark?
A) India
B) China
C) Pakistan
D) Singapore
Answer: A

6) Which State Government Sets-Up High-level Committee to Reform Higher Education?
A) Rajasthan
B) Bihar
C) Delhi
D) Chhattisgarh
Answer: C

7) Which Country Parliament rejects Prime Minister’s Brexit deal for a second time?
A) Germany
B) United Kingdom
C) France
D) Italy
Answer: B

8) Olympic gold medalist Kelly Catlin belongs to Which Country?
A) France
B) Russia
C) Mexico
D) US
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team