Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 13 October 2018 Current Affairs Quiz

13 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank Former chairperson Arundhati Bhattacharya joins ChrysCapital as advisor?
A) SBI
B) Andhra Bank
C) YES Bank
D) None of the above
Answer: A

2) Which Country Government Abolishes Capital Punishment?
A) Japan
B) China
C) Malaysia
D) Thailand
Answer: C

3) Who wins alternative Nobel Literature Prize?
A) Guillaume Musso
B) Maryse Conde
C) Edouard Louis
D) Katherine Pancol
Answer: B

4) Which Country elected to UNHRC securing maximum votes?
A) China
B) Russia
C) Pakistan
D) India
Answer: D

5) Who is appointed as the Suicide Prevention Minister?
A) Theresa May
B) Jackie Doyle-Price
C) Jeremy Corbyn
D) The Lord Fowler
Answer: B

6) Who is the author of the book The Paradoxical Prime Minister’ & 29-letter word ‘Floccinaucinihilipilification’?
A) Shri Radha Mohan
B) Jackie Doyle-Price
C) Shri Rajnath
D) Shashi Tharoor
Answer: D

7) Which Pakistan Cricketer retires from International Cricket?
A) Abdur Rehman
B) Mohammad Amir
C) Sarfraz Ahmed
D) Mohammad Hafeez
Answer: A

8) Annapurna Devi has passed away in Mumbai. She is popularly known as _________.
A) Poet
B) Dancer
C) Musician
D) Singer
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team