Breaking News
Home / gk / Quiz / 14 December 2018 Current Affairs Quiz

14 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 14 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Ashok Gehlot will be the Chief Minister of Which State?
A) Rajasthan
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) None of the above
Answer: A

2) Which Bank names Brahm Dutt as Interim Chairman?
A) Andhra Bank
B) Bank of India
C) YES Bank
D) AXIS Bank
Answer: C

3) Which State High Court Bans Online Sale of Medicines across India?
A) Rajasthan
B) Delhi
C) Tripura
D) Gujarat
Answer: B

4) Current account deficit (CAD) widened to how much percentage of GDP for the July-September quarter?
A) 2.6
B) 2.8
C) 2.7
D) 2.9
Answer: D

5) Who was honoured with 54th Jnanpith award?
A) Amitav Ghosh
B) Arundhati Roy
C) Salman Rushdie
D) Vikram Seth
Answer: A

6) India & ADB sign Loan Agreement of $60 million for Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Assam
D) Tamil Nadu
Answer: C

7) Which Day was observed as National Energy Conservation Day?
A) 10 December
B) 14 December
C) 24 December
D) 04 December
Answer: B

8) Khelo India Youth Games to be held in Which City?
A) Mumbai
B) Nagpur
C) Nashik
D) Pune
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team