Breaking News
Home / gk / Quiz / 14 January 2019 Current Affairs Quiz

14 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 14 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed Independent Director of TCS?
A) Daniel Callahan
B) John Dewey
C) John Rawls
D) Ludwig Wittgenstein
Answer: A

2) Indias longest single lane steel cable bridge opened in Which State?
A) Punjab
B) Uttar Pradesh
C) Arunachal Pradesh
D) Assam
Answer: C

3) Who will Head of the Committee on GST Revenue Shortfall Faced by States?
A) Karpoori Thakur
B) Sushil Modi
C) Anugrah Narayan Sinha
D) None of the above
Answer: B

4) GST registration threshold limit increased to how many Lakhs?
A) 10 lakh
B) 20 lakh
C) 30 lakh
D) 40 lakh
Answer: D

5) Who is named as African Footballer of The Year 2018?
A) Mohamed Salah
B) Bhaichung Bhutia
C) Sandesh Jhingan
D) I.M. Vijayan
Answer: A

6) Who wins Sushila Devi Literature Award?
A) Arundhati Roy
B) Kiran Desai
C) Namita Gokhale
D) Anita Desai
Answer: C

7) Which Bank re-named IDFC First Bank?
A) Andhra Bank
B) IDFC Bank
C) Bank of India
D) None of the above
Answer: B

8) Which team won 1st Ever PBL Title?
A) India national badminton team
B) Malaysia national badminton team
C) Hyderabad Hunters
D) Bengaluru Raptors
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team