fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 14 July 2018 Current Affairs Quiz

14 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 14 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Sushma Swaraj embarks 2 day visit to which city?
(A) Riffa
(B) Manama
(C) Muharraq
(D) Isa Town
Answer: B

2) Who has been appointed as Director General of ICWA?
(A) TCA Raghavan
(B) Ranjan Kumar Mishra
(C) Nalin Surie
(D) Pritam Jain
Answer: A

3) Which Country releases India economic strategy?
(A) Papua New Guinea
(B) New Zealand
(C) Fiji
(D) Australia
Answer: D

4) Who topples Jack Ma as Asia’s richest person?
(A) Li Ka-Shing
(B) Mukesh Ambani
(C) Ma Huateng
(D) Azim Premji
Answer: B

5) India’s ICZM Project has bagged which Bank’s internal award?
(A) World Bank
(B) Andhra Bank
(C) SBI
(D) YES Bank
Answer: A

6) Book titled ‘Winning Like Sourav: Think & Succeed Like Ganguly’ is written by_______.
(A) Chandrahas Choudhury
(B) Anuja Chauhan
(C) Abhirup Bhattacharya
(D) Nikesh Shukla
Answer: C

7) Which Indian Cricketer has announced his retirement from all forms of the game?
(A) Mohammad Kaif
(B) Umesh Yadav
(C) Murali Vijay
(D) Hardik Pandya
Answer: A

8) Kalpesh Yagnik has passed away following a heart attack. He is popularly known as_________.
(A) Singer
(B) Poet
(C) Writer
(D) Journalist
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team