Breaking News
Home / gk / Quiz / 15 January 2019 Current Affairs Quiz

15 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 15 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank appoints B Sriram, Rama Bijapurkar Independent Directors?
A) ICICI
B) SBI
C) Andhra Bank
D) Bank of India
Answer: A

2) Who recently resigned his position as CEO of Myntra-Jabong?
A) Amar Nagaram
B) Kalyan Krishnamurthy
C) Ananth Narayanan
D) Praveen Sinha
Answer: C

3) Who appointed Women’s Team Coach?
A) Mary Kom
B) Mohammed Ali Qamar
C) Vijender Singh
D) Vikas Krishan Yadav
Answer: B

4) Who wins Franco-German Human Rights Award?
A) Jiang Tianyong
B) Teng Biao
C) Chen Guangcheng
D) Yu Wensheng
Answer: D

5) 9th International Conference on Micro Irrigation held in Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Maharashtra
D) Assam
Answer: C

6) Who Resigns as Coach of Indian Football Team?
A) Stephen Constantine
B) Sam Allardyce
C) Roy Hodgson
D) Antonio Conte
Answer: A

7) Which day was observed as Indian Army Day?
A) 30 January
B) 05 January
C) 15 January
D) 25 January
Answer: C

8) Sir Michael Atiyah passed away. He is popularly known as ______.
A) Singer
B) Mathematician
C) Scientist
D) None of the above
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team