Breaking News
Home / gk / Quiz / 15 June 2018 Current Affairs Quiz

15 June 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 15 June 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which state topped the list according to Niti Aayog’s composite water management index report?
(A) Jharkhand
(B) Gujarat
(C) Madhya Pradesh
(D) Andhra Pradesh
Answer: B

2) Which is the only company from India to rank under top-100 according to Forbes?
(A) Reliance
(B) L & T
(C) Tata Motors
(D) TCS
Answer: A

3) Which country is hosting the event of FIFA World Cup 2018 for first time?
(A) France
(B) Brazil
(C) South Africa
(D) Russia
Answer: D

4) Which country prime minister Giorgi Kvirikashvili resigns due to a disagreement with Bidzina Ivanishvili?
(A) Turkey
(B) Armenia
(C) Georgia
(D) Iran
Answer: C

5) Dhivya Suryadevara to become CFO of which largest automaker?
(A) Toyota
(B) General Motors
(C) Nissan
(D) Renault
Answer: B

6) Fitch predicts India’s growth forecast to ___ for FY’19.
(A) 7.3%
(B) 7.5%
(C) 7.4%
(D) 7.6%
Answer: C

7) India ranks ___ in Environmental Performance Index 2018 out of 180 countries.
(A) 141
(B) 167
(C) 151
(D) 177
Answer: D

8) Who was the defending champion in the Men’s Singles in French Open 2018?
(A) Rafael Nadal
(B) Pierre-Hugues Herbert
(C) Nicolas Mahut
(D) Lucas Pouille
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team