Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 15 October 2018 Current Affairs Quiz

15 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 15 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Suchitra Durai appointed as the next ambassador of which country to the Kingdom of Thailand?
A) Russia
B) Pakistan
C) China
D) India
Answer: D

2) Which State wins FAO’s Future Policy award 2018?
A) Andhra Pradesh
B) Sikkim
C) Maharashtra
D) Madhya Pradesh
Answer: B

3) Great Britain beats which country to win Sultan Johar Cup Junior Hockey?
A) India
B) Russia
C) China
D) Pakistan
Answer: A

4) Which of the following has been appointed as new chairman of AMFI?
A) Kailash Kulkarni
B) Balkrishan Kini
C) Nimesh Shah
D) A Balasubramanian
Answer: C

5) Who was releases book ‘Lalu-Leela’ on scams by Lalu Prasad?
A) Karpoori Thakur
B) Sushil Modi
C) Tejashwi Yadav
D) None of the above
Answer: B

6) Which day was observed as International Day of Rural Women?
A) 13 October
B) 05 October
C) 25 October
D) 15 October
Answer: D

7) Which of the following has won Shanghai Masters title?
A) Novak Djokovic
B) Borna Coric
C) Roger Federer
D) Andy Murray
Answer: A

8) International conference on the future of the Indian Ocean held which Country?
A) India
B) Sri Lanka
C) China
D) India
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team