fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 16 August 2018 Current Affairs Quiz

16 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 16 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Asad Qaiser has been elected as the Speaker of Which Country parliament?
A) India
B) Pakistan
C) China
D) None of the above
Answer:B

2) The Shaheed Saman Diwas will be observed in all districts of Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Odisha
C) Bihar
D) Madhya Pradesh
Answer:D

3) Who announced his retirement from international football?
A) David Silva
B) Sergio Ramos
C) Andrés Iniesta
D) Isco
Answer:A

4) PM Narendra Modi said, Which country has registered its name as the sixth largest economy in the world?
A) Pakistan
B) China
C) India
D) Russia
Answer:C

5) Which bollywood actor becomes brand ambassador for road safety campaigns?
A) Salman Khan
B) Akshay Kumar
C) Ajay Devgan
D) Aamir Khan
Answer:B

6) Ashutosh announced his resignation from Which party?
A) Bharatiya Janata Party
B) Bahujan Samaj Party
C) Indian National Congress
D) Aam Aadmi Party
Answer:D

7) Which Indian Golfer became the youngest Indian to win on the Asian Tour?
A) Viraj Madappa
B) Anirban Lahiri
C) Jyoti Randhawa
D) Shiv Kapur
Answer:A

8) Asian Games gold medallist athlete Hakam Singh died due to liver and kidney ailments in which State?
A) Andhra Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Punjab
D) Rajasthan
Answer:C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team