Breaking News
Home / gk / Quiz / 16 February 2019 Current Affairs Quiz

16 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 16 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who resumes charge as Finance Minister?
A) Arun Jaitley
B) Piyush Goyal
C) P. Chidambaram
D) Manmohan Singh
Answer: A

2) 5th India-Bangladesh Joint Consultative Committee Meeting held in Which City?
A) Jaipur
B) Kanpur
C) New Delhi
D) None of the above
Answer: C

3) Who was appointed as Chairman of CBDT?
A) Sudhir Chandra
B) P C Mody
C) Prakash Chandra
D) None of the above
Answer: B

4) India Signs Legal Agreements with Which Bank?
A) SBI
B) Bank of India
C) Andhra Bank
D) World Bank
Answer: D

5) WPI Inflation Hits how many Month Low?
A) 09
B) 11
C) 10
D) 12
Answer: C

6) Govt panel proposes national minimum wage of how many rupees per day?
A) 375
B) 385
C) 365
D) 325
Answer: A

7) Who launches book dedicated to Swami Pragyananandji at the Kumbh Mela?
A) Amit Shah
B) Keshari Nath Tripathi
C) Dipak Misra
D) Mohan Bhagwat
Answer: B

8) Which Space Institute to Launch SPHEREx Mission to Investigate Universe?
A) Satish Dhawan Space Centre
B) ISRO
C) KSCT
D) NASA
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team