Breaking News
Home / gk / Quiz / 16 January 2019 Current Affairs Quiz

16 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 16 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who named as new ICC CEO?
A) Dave Richardson
B) Manu Sawhney
C) Shashank Manohar
D) Anurag Thakur
Answer: B

2) Which Country Parliament rejects Brexit deal?
A) Germany
B) France
C) Italy
D) British
Answer: D

3) Accenture CEO who step down from the post?
A) William D. Green
B) Dina Dublon
C) Pierre Nanterme
D) Jaime Ardila
Answer: C

4) Global Aviation Summit 2019 begins in which City?
A) Mumbai
B) Pune
C) Nagpur
D) Aurangabad
Answer: A

5) First ever Philip Kotler Presidential award was presented to Which Indian?
A) Manmohan Singh
B) Arun Jaitley
C) Narendra Modi
D) Kapil Sibbal
Answer: C

6) According to CSO Consumer retail inflation fell 18-month-low to 2.19% in Which Month 2018?
A) January
B) December
C) March
D) April
Answer: B

7) lad D Gukesh belongs to Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Assam
C) Bihar
D) Tamil Nadu
Answer: D

8) Malayalam Director Who has passed away?
A) Anurag Kashyap
B) Vishal Bhardwaj
C) Lenin Rajendran
D) Rajkumar Hirani
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team