Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 16 November 2018 Current Affairs Quiz

16 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 16 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which of the following has been appointed as UNICEF India’s Youth Brand Ambassador?
A) MC Mary Com
B) Hima Das
C) PV Sindhu
D) Saina Nehwal
Answer: B

2) Which Bank Chairman Ashok Chawla stepped down with immediate effect?
A) ICICI Bank
B) HDFC Bank
C) Axis Bank
D) YES Bank
Answer: D

3) Which country to top US as 2nd-Largest Carbon Spewer From Power: IEA Report?
A) India
B) Denmark
C) Pakistan
D) Indonesia
Answer: A

4) Which State govt reveals Amaravati art-inspired state emblem?
A) Himachal Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Bihar
Answer: C

5) 26th Conference of Central & State Statistical Organisation (COCSSO) was held in Which City?
A) New Delhi
B) Dharamshala
C) Rohtak
D) Noida
Answer: B

6) Who won La Liga Player of the year award for 6th time?
A) Sergio Aguero
B) Mauro Icardi
C) Paulo Dybala
D) Lionel Messi
Answer: D

7) Which England footballer announced his retirement?
A) Joe Cole
B) Wayne Rooney
C) Harry Kane
D) Dele Alli
Answer: A

8) Which day was observed as International Day for Tolerance?
A) November 18
B) November 17
C) November 16
D) November 15
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team