Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 17 December 2018 Current Affairs Quiz

17 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 17 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is appointed as the CEO of Thyssenkrupp Tata Steel B.V.?
A) Andreas Goss
B) Hans Fischer
C) Guido Kerkhoff
D) David Jefferson
Answer: A

2) Which Country President arrives in India?
A) India
B) Bhutan
C) Maldives
D) Sri Lanka
Answer: C

3) Ramphal Pawar appointed as Director of Which Govt Agency?
A) NCRB
B) Press Information Bureau
C) Central Information Commission
D) Bureau of Indian Standards
Answer: A

4) Who was crowned Miss Universe 2018?
A) Sthefany Gutiérrez
B) Tamaryn Green
C) Catriona Elisa Gray
D) Nehal Chudasama
Answer: C

5) Who wins National Squash Women’s Singles Title?
A) Saurav Ghosal
B) Joshna Chinappa
C) Janet Vidhi
D) Dipika Pallikal Karthik
Answer: B

6) Who was honoured with the French Knight of the National Order of Merit award?
A) Sterlin Harjo
B) Billy Luther
C) Rodrick Pocowatchit
D) Ashok Amritraj
Answer: D

7) Who were named 2018 ITF world champions?
A) Novak Djokovic & Simona Halep
B) Viktor Troicki & Simona Halep
C) Novak Djokovic & Sorana Cirstea
D) Viktor Troicki & Sorana Cirstea
Answer: A

8) Which Language film director Ajayan passes away?
A) Hindi
B) Kannada
C) Malayalam
D) None of the above
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team