Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 17 July 2018 Current Affairs Quiz

17 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 17 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) IMF cuts which country GDP growth forecast to 7.3% in the year 2019?
(A) China
(B) USA
(C) India
(D) Australia
Answer: C

2) Who has been appointed as the chairman & non executive additional director of the Bhushan Steel Ltd?
(A) Lakshmi Mittal
(B) T.V. Narendran
(C) Indira Nooyi
(D) Dinesh Paliwal
Answer: B

3) In which state has ISRO successfully conducted a ground test of its high thrust version of the Vikas Engine?
(A) Tamil Nadu
(B) Kerala
(C) Karnataka
(D) Andhra Pradesh
Answer: A

4) Who has been selected for Sangita Kalanidhi 2018 award of the Music Academy?
(A) Sriram Parthasarathy
(B) Sikkil Gurucharan
(C) S.J. jananly
(D) Aruna Sairam
Answer: D

5) Who has visits UP State recently?
(A) Narendra Modi
(B) Manmohan Singh
(C) Atal Bihari Vajpayee
(D) Inder Kumar Gujral
Answer: A

6) Who will come out with the fourth novel ‘Lethal White’?
(A) Ian McEwan
(B) Zadie Smith
(C) J K Rowling
(D) Monica Ali
Answer: C

7) Which country has won the FIFA World Cup 2018?
(A) Italy
(B) Spain
(C) England
(D) France
Answer: D

8) Rita Bhaduri passed away recently. She is popularly known as _____.
(A) Politician
(B) Actor
(C) Poet
(D) Writer
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team