Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 17 November 2018 Current Affairs Quiz

17 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 17 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which company recently named Jayesh Sanghrajka as its interim CFO?
A) TCS
B) Infosys
C) Wipro
D) HCL Tech
Answer: B

2) 9th Annual Defence & Security Dialogue between India and China held in Which City?
A) Shanghai
B) Shenzhen
C) Guangzhou
D) Beijing
Answer: D

3) Who took oath as Allahabad HC Chief Justice?
A) Govind Mathur
B) Dipak Misra
C) Jasti Chelameswar
D) Ranjan Gogoi
Answer: A

4) Who conferred with Global Education Leaders award 2018?
A) Dr. Baby Sam Saamuel
B) Pulkit Lohia
C) Saroj Suman Gulati
D) None of the above
Answer: C

5) Which Australia cricketer retires from International Cricket?
A) Steve Smith
B) John Hastings
C) David Warner
D) Glenn Maxwell
Answer: B

6) Who released the book A Great Association-Glimpses into the Life of Swami Bhoomananda Tirtha?
A) Shashi Shekhar Vempati
B) Dr A. Surya Prakash,
C) Chanda Kochhar
D) None of the above
Answer: A

7) Ad Man & Theatre Personality who has passed away?
A) Rajkumar Hirani
B) Neeraj Pandey
C) Sanjay Leela Bhansali
D) Alyque Padamsee
Answer: D

8) Pankaj Advani is related to which of the following Sports?
A) Chess
B) Billiards
C) Hockey
D) Football
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team