Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 17 October 2018 Current Affairs Quiz

17 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 17 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) RBI approves Sandeep Bakshi appointment as Which Bank MD, CEO?
A) ICICI
B) Andhra Bank
C) SBI
D) YES Bank
Answer: A

2) Which Country is the world’s most depressed country, closely followed by China and the US?
A) Russia
B) Pakistan
C) India
D) None of the above
Answer: C

3) GPF interest rate hiked to 8% for which month quarter?
A) October-January
B) October-December
C) October-March
D) October-April
Answer: B

4) Who gets Vishwa Konkani book award?
A) Javed Anand
B) Neeraj Badhwar
C) Anubha Bhonsle
D) H M Pernal
Answer: D

5) Nokia brand appointed actress who as the face of Nokia phones in India?
A) Alia Bhatt
B) Priyanka Chopra
C) Kareena Kapoor
D) Anushka Sharma
Answer: A

6) Which Institute Chandra Observatory is back in action after brief shutdown?
A) ISRO
B) United States Department of Homeland Security
C) NASA
D) None of the above
Answer: C

7) Who wins India’s 1st Athletics Medal at the Youth Olympic Games 2018?
A) Neeraj Chopra
B) Suraj Panwar
C) Dutee Chand
D) Jinson Johnson
Answer: B

8) Which day was observed as International day for the eradication of poverty?
A) 13 October
B) 07 October
C) 27 October
D) 17 October
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team