fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 18 August 2018 Current Affairs Quiz

18 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 18 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Ibrahim Boubacar Keita re-elected as president of Which Country?
A) Nigeria
B) Ghana
C) Mali
D) Liberia
Answer:C

2) Who has appointed as Chairman of the Marine Products Export Development Authority?
A) BL Srikumar
B) KS Srinivas
C) Girish Hegde
D) None of the above
Answer:B

3) Railways launches ‘Digital Screens’ in how many stations?
A) 9
B) 19
C) 20
D) 22
Answer:D

4) Who has become the highest paid actress with USD 40.5 million according to Forbes?
A) Scarlett Johansson
B) Megan fox
C) Jessica alba
D) Angelina Jolie
Answer:A

5) Who will be one of the recipients of the annual Directors Guild of America honours at its ceremony?
A) Christopher Nolan
B) Quentin Tarantino
C) Ang Lee
D) Stanley Kubrick
Answer:C

6) Which Bank raised MCLR by 0.15% for various tenors?
A) RBI
B) Andhra Bank
C) SBI
D) YES Bank
Answer:B

7) Who has claims the silver medal in Men’s Keirin event of UCI Junior Track Cycling World Championships?
A) Chris Froome
B) Sergio Henao
C) Vasil Kiryienka
D) Esow Alben
Answer:D

8) Which Former cricket captain passed away recently?
A) Ajit Wadekar
B) Kapil Dev
C) Dilip Vengsarkar
D) Ravi Shastri
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team