fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 18 December 2018 Current Affairs Quiz

18 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 18 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Belgium Prime Minister who was Resigned?
A) Charles Michel
B) Elio Di Rupo
C) Yves Leterme
D) Herman Van Rompuy
Answer: A

2) Who become an Additional Solicitor General in the Supreme Court?
A) Indira Jaising
B) Madhavi Divan
C) Pinky Anand
D) Indermeet Kaur
Answer: B

3) Who takes over as new Ficci President?
A) Sangita Reddy.
B) Uday Shankar
C) Rashesh Shah
D) Sandip Somany
Answer: D

4) Popular Singers Who were given ‘Sangeet Mahasamman’ award by WB Govt?
A) Shaan & Kailash Kher
B) Sonu Nigam & Arijit Singh
C) Shaan & Arijit Singh
D) Sonu Nigam & Kailash Kher
Answer: C

5) 37th Senior National Rowing Championship begins in Which City?
A) Pune
B) Mumbai
C) Nagpur
D) Nashik
Answer: A

6) Who is the author of the book ‘God of Sin: The Cult, The Clout and Downfall of Asaram Bapu’?
A) Arundhati Roy
B) Salman Rushdie
C) Amitav Ghosh
D) Ushinor Majumdar
Answer: D

7) Which day was observed as International Migrants Day?
A) 08 December
B) 18 December
C) 28 December
D) 16 December
Answer: B

8) Renowned classical singer Pandit Arun Bhaduri passes away. He was popularly known as ___________.
A) Writer
B) Dancer
C) Singer
D) Politician
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team