Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 18 June 2018 Current Affairs Quiz

18 June 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 18 June 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Under whose chairmanship the 4th meeting of the Governing council of NITI Aayog was held in Rashtrapati Bhavan?
(A) Ramnath Kovind
(B) Amitabh Kant
(C) Rajiv Kumar
(D) Narendra Modi
Answer: D

2) Which Country will become 5 Trillion dollar Economy?
(A) Cambodia
(B) Denmark
(C) India
(D) Brazil
Answer: C

3) Who among the following won the Stuttgart Cup 2018, Tennis Tournament?
(A) Milos Raonic
(B) Roger Federer
(C) Rafael Nadal
(D) None of the Above
Answer: B

4) Who become Colombia’s President?
(A) Ivan Duque
(B) Juan Manuel Santos
(C) Humberto de la Calle Lombana
(D) Luis Fernando Jaramillo
Answer: A

5) Which Indian Cricketer to score century before lunch?
(A) Virat Kohli
(B) Ravichandran Ashwin
(C) Ravindra Jadeja
(D) Shikhar Dhawan
Answer: D

6) Meghana becomes 1st woman IAF fighter pilot from Which State?
(A) Karnataka
(B) Bihar
(C) New Delhi
(D) Jharkhand
Answer: A

7) EUFF 2018 held in Which State?
(A) Andhra Pradesh
(B) Bihar
(C) New Delhi
(D) Jharkhand
Answer: C

8) Who won the US Open 2018?
(A) Tommy Fleetwood
(B) Johnson
(C) P. Reed
(D) Brooks Koepka
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team