Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 18 November 2018 Current Affairs Quiz

18 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 18 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which British PM appoints junior health minister Stephen Barclay as new Brexit Secretary?
A) Theresa May
B) David Cameron
C) Gordon Brown
D) Tony Blair
Answer: A

2) Winter session of Parliament will be held on which month?
A) May
B) March
C) December
D) July
Answer: C

3) Who has appointed Director of Enforcement Directorate?
A) Dr Awdhesh Singh
B) Sanjay Kumar Mishra
C) Sona Alumnus
D) None of the above
Answer: B

4) Which State becomes 3rd state to ban hookah bars or lounges?
A) Bihar
B) Kerala
C) Karnataka
D) Punjab
Answer: D

5) Government of India & Which Bank signed $300 Million Loan to support IIFCL in India?
A) Asian Development Bank
B) Andhra Bank
C) Bank of India
D) Punjab National Bank
Answer: A

6) Which Country builds an ‘artificial sun’ that reaches temperatures six times that of Sun?
A) Russia
B) Pakistan
C) China
D) India
Answer: C

7) Who won gold in the 62nd National Shotgun championship?
A) Ahvar Rizvi
B) Mohd. Asab
C) Ankur Mittal
D) Vinay Pratap Singh
Answer: B

8) Eminent percussionist who has passed away?
A) Sivamani
B) Ranjit Barot
C) Trilok Gurtu
D) Banamali Maharana
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team