fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 18 September 2018 Current Affairs Quiz

18 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 18 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) India – Morocco Tourism Bilateral meeting held in which City?
A) Amritsar
B) Faridkot
C) Kanpur
D) New Delhi
Answer:D

2) Which Income Tax Department announced No withholding tax on interest payment of Masala Bonds?
A) Ministry of Finance
B) Central Board of Direct Taxes
C) Department of Revenue
D) Indian Revenue Services
Answer:B

3) Which Bank appoints Prashant Kumar as CFO?
A) State Bank of India
B) Andhra Bank
C) YES Bank
D) None of the above
Answer:A

4) Which State Tourism wins two Pacific Asia Travel Association gold awards?
A) Maharashtra
B) Karnataka
C) Kerala
D) Andhra Pradesh
Answer:C

5) Which Indian Cricketer recommended for 2018 Khel Ratna Award?
A) MS Dhoni
B) Virat Kohli
C) K. L. Rahul
D) Rohit Sharma
Answer:B

6) Who has the author of the book Harappa trilogy?
A) Vikram Seth
B) Salman Rushdie
C) Chetan Bhagat
D) Vineet Bajpai
Answer:D

7) Former Union Minister who has passed away recently in Delhi?
A) Keshav Dev Malaviya
B) Satya Prakash Malaviya
C) Ram Naik
D) Mani Shankar Aiyar
Answer:B

8) What are the banks that are to be amalgamated as per the government’s proposal to form India’s third largest bank?
A) Bank of Baroda, Dena Bank & Vijaya Bank
B) Bank of India, Punjab National Bank & Dena Bank
C) Indian Overseas Bank, Dena Bank & Allahabad Bank
D) Indian Bank, Dena Bank & Punjab National Bank
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team