Breaking News
Home / gk / Quiz / 19 January 2019 Current Affairs Quiz

19 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 19 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Asif Saeed Khosa sworn in as Chief Justice of Which Country?
A) Pakistan
B) Japan
C) China
D) None of the above
Answer: A

2) Which Country to Host the 14th Session of the Conference of Parties to UNCCD?
A) Pakistan
B) Japan
C) India
D) China
Answer: C

3) Who is appointed as a new member of HPSCI for the 116th Congress?
A) Nancy Pelosi
B) Raja Krishnamoorthi
C) Walter Jones
D) Debbie Lesko
Answer: B

4) Who named event ambassador of 16th Tata Mumbai Marathon?
A) Vijender Singh
B) Akhil Kumar
C) Hawa Singh
D) Mary Kom
Answer: D

5) Which State became the third state to approve quota for poor among upper castes?
A) Andhra Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Uttar Pradesh
D) Bihar
Answer: C

6) Which Country Launches Satellite For World’s 1st Artificial Meteor Shower?
A) Japan
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: A

7) Which Bank renamed to HDFC Life Insurance?
A) Bank of India
B) Indian Bank
C) Andhra Bank
D) HDFC Standard Life Insurance
Answer: D

8) Pulitzer Prize-winning poet who dies at 83?
A) Robert Pinsky
B) Mary Oliver
C) Billy Collins
D) W. S. Merwin
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team