Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 20 December 2018 Current Affairs Quiz

20 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 20 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been elected as the Vice President of FICCI for 2018-19?
A) Sandip Somany
B) James Murdoch
C) Sangita Reddy
D) Uday Shankar
Answer: D

2) Who has been appointed as Chairman of the CBIC?
A) Prakash Chandra Jha
B) Pranab K. Das
C) B.K Gupta
D) JK Batra
Answer: B

3) Which Minister gives away Handicrafts Export awards?
A) Smriti Zubin Irani
B) Rajnath Singh
C) Sushma Swaraj
D) Suresh Prabhu
Answer: A

4) Which State to come under President’s rule from 20 December?
A) Bihar
B) Rajasthan
C) Jammu & Kashmir
D) Andhra Pradesh
Answer: C

5) Who released the book Timeless Laxman?
A) Manmohan Singh
B) Narendra Modi
C) Atal Bihari Vajpayee
D) I. K. Gujral
Answer: B

6) Which Country activist Asma Jahangir honoured with top UN human rights award?
A) Afghanistan
B) Tanzania
C) Ireland
D) Pakistan
Answer: D

7) Which day was observed as International Human Solidarity Day?
A) 20 December
B) 10 December
C) 30 December
D) 31 December
Answer: A

8) Ashok Kumar appointed as the next Ambassador of India to the Republic of Which Country?
A) Kenya
B) Tanzania
C) Uganda
D) Djibouti
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team