Breaking News
Home / gk / Quiz / 20 January 2019 Current Affairs Quiz

20 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 20 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed DG in NHRC?
A) Prabhat Singh
B) Satish Chandra
C) Ranjit Narayan
D) N Ramachandran
Answer: A

2) Sweden’s Prime Minister Who wins second term?
A) Fredrik Reinfeldt
B) Ingvar Carlsson
C) Stefan Lofven
D) Carl Bildt
Answer: C

3) Which Country to Surpass UK in World’s Largest Economy Rankings in 2019?
A) China
B) India
C) Japan
D) Russia
Answer: B

4) Arab Economic & Social Development Summit held in Which City?
A) Tripoli
B) Sidon
C) Byblos
D) Beirut
Answer: D

5) Who has been awarded Sheikh Saud International Prize for Materials Research?
A) Garikapati Narahari Sastry
B) Debashis Mukherjee
C) C N R Rao
D) Animesh Chakravorty
Answer: C

6) Women to get how much percentage jobs in Military Police?
A) 20
B) 30
C) 10
D) 15
Answer: A

7) Who wins ITF’s Tournament in Singapore?
A) Sania Mirza
B) Mahesh Bhupathi
C) Ankita Raina
D) Vijay Amritraj
Answer: C

8) World’s Oldest Man who has Passed Away at 113?
A) Nabi Tajima
B) Masazo Nonaka
C) Francisco Nunez Olivera
D) Yisrael Kristal
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team