fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 20 July 2018 Current Affairs Quiz

20 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 20 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has re appointed AICTE Chairman?
(A) Anita Karwal
(B) Dr. M.P. Poonia
(C) Anil D Sahasrabudhe
(D) Rakesh Kumar Srivastava
Answer: C

2) Who has chaired of UGC Committee on examination Reforms?
(A) M.M. Salunkhe
(B) TSR Subramanian
(C) Yash Pal
(D) Pankaj Saran
Answer: A

3) Which bank will soon issue Rs 100 denomination bank notes?
(A) SBI
(B) RBI
(C) Andhra Bank
(D) YES Bank
Answer: B

4) Indo-US delegation meeting on Defence Cooperation was held in which City?
(A) Gurgaon
(B) Kanpur
(C) Noida
(D) New Delhi
Answer: D

5) Which Company is the second place to Hit $900 Billion Valuation after Apple?
(A) Google
(B) Flipkart
(C) Amazon
(D) Snap deal
Answer: C

6) Recently which non banking finance company has been awarded with Nabard award 2018?
(A) Repco Micro Finance
(B) Muthoot Finance
(C) Bajaj Finance Ltd
(D) L&T Finance Holding
Answer: A

7) Which Indian Cricketer tops in ODI Rankings with a score of 911 points?
(A) MS Dhoni
(B) Virat Kohli
(C) Rohit Sharma
(D) Ravindra Jadeja
Answer: B

8) Gopal Das Neeraj passed away. He is popularly known as ______.
(A) Politician
(B) Singer
(C) Actor
(D) Hindi Poet
Answer: D

 

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team