Breaking News
Home / gk / Quiz / 20 June 2018 Current Affairs Quiz

20 June 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 20 June 2018 CA Quiz in PDF Format

1) 7th OPEC International seminar is being held in which of the following Country?
(A) Iran
(B) Austria
(C) Ecuador
(D) Saudi Arabia
Answer: B

2) Who resigns as J&K CM?
(A) NN Vohra
(B) B.D. Mishra
(C) Acharya Dev Virat
(D) Mehbooba Mufti
Answer: D

3) Anukreethy Vas has been crowned Femina Miss India 2018. She belongs to which state?
(A) Andhra Pradesh
(B) Kerala
(C) Tamil Nadu
(D) Maharashtra
Answer: C

4) According to Forbes billionaire list, who is the richest man in the world?
(A) Bill Gates
(B) Warren Buffet
(C) Jeff Bezos
(D) Jack Ma
Answer: C

5) Who has appointed as ICICI Prudential’s MD & CEO?
(A) Sandeep Bakhshi
(B) N.S. Kannan
(C) Raghunath Hariharan
(D) Vinod Kumar Dhall
Answer: B

6) Recently India Greece business forum meeting held in which of the following city?
(A) Athens
(B) New Delhi
(C) Pune
(D) Mumbai
Answer: A

7) The worlds most powerful supercomputer as of June 2018 belongs to which of the following country?
(A) Japan
(B) Israel
(C) United Kingdom
(D) USA
Answer: D

8) Who has been appointed as Uber’s new President of India and South Asia region?
(A) Pradeep Parameswaran
(B) Patwari
(C) Amit Jain
(D) Vishpala Reddy
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team