Click here to download 20 March 2018 CA Quiz in PDF Format

1) 1st National workshop on POSHAN Abhiyan held in which place?

(A) Gujarat

(B) Uttar Pradesh

(C) Bihar

(D) New Delhi

Answer: D

2) Who has been named as the ambassador of ‘Educate Girls’?

(A) Deepika Padukone

(B) Katrina Kaif

(C) Sonam Kapoor

(D) Madhuri Dixit

Answer: B

3) Which day was observed as International Day of Happiness?

(A) 15 March

(B) 18 April

(C) 20 March

(D) 15 April

Answer: C

4) Yi Gang has been named the next governor of which bank?

(A) Central Bank of China

(B) Central Bank of Russia

(C) Nepal Rastra Bank

(D) None of the above

Answer: A

5) Kedarnath Singh who passed away was a ____?

(A) Politician

(B) Bollywood Director

(C) Hindi Poet

(D) Former Minister

Answer: C

6) The first phase of Indo-French joint naval exercise ‘Varuna 2018’ has started in which state?

(A) Maharashtra

(B) Kerala

(C) Tamil Nadu

(D) Goa

Answer: D

7) Which city is hosting the Informal World Trade Organisation (WTO) ministerial meeting?

(A) Mysuru

(B) New Delhi

(C) Lucknow

(D) Bhopal

Answer: B

8) Which bank opens Representative Office in Sharjah?

(A) Union Bank of India

(B) Bank of Baroda

(C) Axis Bank

(D) UCO Bank

Answer: C