Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 20 September 2018 Current Affairs Quiz

20 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 20 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Which Pakistan’s former Prime Minister has been released from Pakistan prison?
A) Mohammad Ali Bogra
B) Shaukat Aziz
C) Nawaz Sharif
D) I. I. Chundrigar
Answer:C

2) Which Afghanistan President visits India Recently?
A) Ashraf Ghani
B) Hamid Karzai
C) Abdul Kabir
D) Mohammad Rabbani
Answer:A

3) Government appoints new MD & CEOs at how many Public Sector Banks?
A) 5
B) 6
C) 8
D) 10
Answer:D

4) Who among the has recently resigned his position as Afghanistan’s envoy to India?
A) Ashraf Ghani
B) Shaida Mohammad Abdali
C) Hamid Karzai
D) Abdul Rashid Dostum
Answer:B

5) Who takes over as CMD of National Insurance Company Limited (NICL)?
A) Lakshmi Suresh
B) Suresh Yadav
C) Naresh kumar
D) Tajinder Mukherjee
Answer:D

6) Which crew Bestowed With Tenzing Norgay Award?
A) INSV Mhadei
B) INSV Tarini
C) INSV Kadmatt
D) INSV Vikramaditya
Answer:B

7) Who released 2 books of National Museum?
A) Harsimrat Kaur Badal
B) Sushma Swaraj
C) Suresh Prabhu
D) Mahesh Sharma
Answer:D

8) Who won Singapore Grand Prix 2018?
A) Lewis Hamilton
B) Sebastian Vettel
C) Kyle Busch
D) Denny Hamlin
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team