Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 21 August 2018 Current Affairs Quiz

21 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Shah appointed as Which country new foreign minister?
A) Pakistan
B) Afghanistan
C) Bangladesh
D) India
Answer:A

2) Who has sworn in as the Chief Justice of Orissa High Court?
A) A.K. Patnaik
B) Dipak Misra
C) Kalpesh Satyendra Jhaveri
D) Venkate Gopala Gowda
Answer:C

3) In which of the following city an International Conference on Recent Advances in Food Processing Technology as been held?
A) Gandhinagar
B) Thanjavur
C) Surat
D) Noida
Answer:B

4) Which State became the 19th state in the country to ban polythene?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Jharkhand
D) Uttar Pradesh
Answer:D

5) Which Former West Bengal Governor was conferred with 2018 Rajiv Gandhi National Sadbhavana award?
A) Uma Shankar Dikshit
B) Gopalkrishna Gandhi
C) Dharma Vira
D) Viren J. Shah
Answer:B

6) Who has been elected as the President of DMK party in Tamil Nadu?
A) M.K.Stalin
B) A.K.Anbazhagan
C) Duraimurugan
D) M.K.Alagiri
Answer:A

7) Which Australian Cricketer announced his retirement from international cricket?
A) Glenn Maxwell
B) Nathan Lyon
C) Aaron Finch
D) Mitchell Johnson
Answer:D

8) Uri Avnery passes away recently. He is popularly known as ___________.
A) Actor
B) Politician
C) Journalist
D) None of the Above
Answer:C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team