fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 21 February 2019 Current Affairs Quiz

21 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed as BCCI Ombudsman?
A) D.K. Jain
B) H. J. Kania
C) Mehr Chand Mahajan
D) Mehr Chand Mahajan
Answer: A

2) Swine flu deaths reached how many across India?
A) 327
B) 367
C) 377
D) 357
Answer: C

3) EPFO Hikes Interest Rates on EPF by how many %?
A) 0.3%
B) 0.1%
C) 0.4%
D) 0.5%
Answer: B

4) Government to Infuse Rs 48,239 crore in how many PSB?
A) 09
B) 10
C) 11
D) 12
Answer: D

5) Which day was observed as International Mother Language Day?
A) 01 February
B) 11 February
C) 21 February
D) 22 February
Answer: C

6) Namvar Singh Passed Away. He is popularly known as ___________.
A) Writer
B) Singer
C) Actor
D) Politician
Answer: A

7) Who was Conferred with Seoul Peace Prize?
A) Manmohan Singh
B) Pratibha Patel
C) Narendra Modi
D) None of the above
Answer: C

8) Bengali singer Who was passed away at 55?
A) Geeta Dutt
B) Pratik Choudhury
C) Hemant Kumar
D) Asha Bhosle
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team