fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 21 July 2018 Current Affairs Quiz

21 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) 8th BRICS Health Ministers’ meeting held at which City?
(A) Johannesburg
(B) Port Elizabeth
(C) Pietermaritzburg
(D) Durban
Answer: D

2) Which Country fastest growing economy in Asia?
(A) India
(B) Sri Lanka
(C) Bangladesh
(D) Maldives
Answer: A

3) N N Vohra appointed D C Raina as the advocate general of which State?
(A) Andhra Pradesh
(B) Jammu & Kashmir
(C) Bihar
(D) Rajasthan
Answer: B

4) Which Country selects Sutherland for its first spaceport?
(A) France
(B) Germany
(C) United Kingdom
(D) Italy
Answer: C

5) Which India & Delhi pacer announced his retirement from all forms of cricket?
(A) Siddarth Kaul
(B) Kuldeep Yadav
(C) Deepak Chahar
(D) Parvinder Awana
Answer: D

6) Who has become the World’s most expensive goalkeeper?
(A) Alisson Becker
(B) Neyma
(C) Marcelo Vieira
(D) Philippe Coutinho
Answer: A

7) Ramchandra Singhdeo passes away recently. He was former & first finance minister of Which State?
(A) Bihar
(B) Chhattisgarh
(C) Rajasthan
(D) Andhra Pradesh
Answer: B

8) Recently the European Union has fined €4.3bn on which of the following?
(A) Amazon
(B) Facebook
(C) Google
(D) Flipkart
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team