Click here to download 21 March 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been re-elected as the Vice-President of Nepal for the second term?

(A) Parmanand Jha

(B) Nanda Kishor Pun

(C) Ram Baran Yadav

(D) Bidhya Devi Bhandari

Answer: B

2) Which country Bans Use Of Venezuelan Cryptocurrency Petro?

(A) USA

(B) Saudi Arabia

(C) Indonesia

(D) India

Answer: A

3) Indian Army releases book on which Awardees?

(A) Dhyan Chand Award

(B) Ashoka Chakra

(C) Paramveer Chakra

(D) None of the above

Answer: C

4) Who has been appointed the Honorary Consul General for Denmark in Chennai?

(A) Vineet Mishra

(B) Abhay Sharma

(C) Ankit Singh

(D) Vijay Sankar

Answer: D

5) Which country’s president resigns due to ill health?

(A) Slovakia

(B) Myanmar

(C) Vietnam

(D) Japan

Answer: B

6) The first G20 ministerial meeting 2018 of finance ministers and central bank governors has kicked off in which country?

(A) China

(B) United States

(C) Argentina

(D) India

Answer: C

7) Which country hosted the Gulf Shield-1, the military exercise of 23 countries?

(A) Kuwait

(B) UAE

(C) Saudi Arabia

(D) Egypt

Answer: C

8) Who presented the Padma awards to 43 eminent personalities in Ceremony held at Rashtrapati Bhavan?

(A) M Venkaiah Naidu

(B) Narendra Modi

(C) Prakash Javadekar

(D) Ram Nath Kovind

Answer: D