Breaking News
Home / gk / Quiz / 21 May 2018 Current Affairs Quiz

21 May 2018 Current Affairs Quiz

1) What is the India’s position in the world in terms of total wealth, as per AfrAsia Bank Global Wealth Migration Review 2018?
(A) 4th
(B) 6th
(C) 10th
(D) 2nd
Answer: B

2) Which country Director won Cannes’ Top Award?
(A) Iran
(B) Pakistan
(C) Japan
(D) South Africa
Answer: C

3) India’s GDP growth in the fourth quarter of the fiscal 2017-18 is likely to increase which percent according to Rating agency ICRA Report?
(A) 7.1%
(B) 7.3%
(C) 7.4%
(D) 7.6%
Answer: C

4) Who won European Golden Shoe for the 5th time?
(A) Lionel Messi
(B) Gerd Müller
(C) Cristiano Ronaldo
(D) Rodion Camataru
Answer: A

5) Which country won Asian Champions Trophy 2018?
(A) Japan
(B) Indonesia
(C) Pakistan
(D) South Africa
Answer: D

6) Which country hosted the 26th BASIC Ministerial Meeting on Climate Change?
(A) India
(B) Brazil
(C) South Africa
(D) China
Answer: C

7) Who won T.K. Ramanathan award for 2017-18?
(A) Dinesh Gupta
(B) Prajnesh Gunneswaran
(C) Ramesh Kumar
(D) Vinoth Kumar
Answer: B

8) Who has been appointed as the full time Chairman and Managing Director (CMD) of Coal India Limited?
(A) Anil Kumar Jha
(B) Sutirtha Bhattacharya
(C) Gopal Singh
(D) Suresh Kumar
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team