Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 21 November 2018 Current Affairs Quiz

21 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Bainimarama sworn in for second term as which Country PM?
A) Australia
B) Fiji
C) New Zealand
D) Indonesia
Answer: B

2) Which Bank Director R. Chandrashekhar Resigns?
A) Bank of India
B) SBI
C) Andhra Bank
D) YES Bank
Answer: D

3) APEC Summit 2018 held in which Country?
A) Australia
B) Tonga
C) Papua New Guinea
D) Samoa
Answer: C

4) Who releases book ‘Radio Kashmir in Times of Peace & War’ written by Dr Rajesh Bhat?
A) Dr. Jitendra Singh
B) Dr. Akilesh Yadav
C) Dr. Suresh Kumar
D) Dr. Siddarth Kumar
Answer: A

5) Which Country wins 59th Edition of Subroto Cup Football Tournament?
A) Australia
B) India
C) Bangladesh
D) Samoa
Answer: C

6) India slips two places to which Position on Global talent ranking?
A) 53
B) 56
C) 59
D) 51
Answer: A

7) India & World Bank Sign $310 million Loan Agreement for which State?
A) Andhra Pradesh
B) Jharkhand
C) Bihar
D) Jammu & kashmir
Answer: B

8) William Goldman passes away. He is Popularly Known as __________.
A) Music Director
B) Singer
C) Actor
D) Screenwriter
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team