Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 21 October 2018 Current Affairs Quiz

21 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Country ranked 9th most valuable Nation Brand?
A) India
B) USA
C) Russia
D) China
Answer: A

2) Which Company non-executive director Vibhav Kapoor resigns?
A) ICICI Prudential Mutual Fund
B) HDFC Mutual Fund
C) IL&FS Investment Managers Ltd
D) Reliance Mutual Fund
Answer: C

3) Which Minister received the prestigious Carnot prize?
A) D. V. Sadananda Gowda
B) Piyush Goyal
C) Mallikarjun Kharge
D) Mukul Roy
Answer: B

4) Which UP CM biography by Pravin Kumar is now in Hindi?
A) Vir Bahadur Singh
B) Akhilesh Yadav
C) Hemwati Nandan Bahuguna
D) Yogi Adityanath
Answer: D

5) Which Country Origin Woman Minal Patel Davis wins top US honour for combatting sex slavery?
A) India
B) Russia
C) China
D) USA
Answer: A

6) 4 Himalayan Peaks have been named after which PM?
A) Inder K Gujral
B) Manmohan Singh
C) Atal Bihari Vajpayee
D) Narendra Modi
Answer: C

7) World Wrestling Championships-2018 begins at Which Country?
A) Iceland
B) Hungary
C) Finland
D) United Kingdom
Answer: B

8) Which Party MP Bhola Singh passes away?
A) Nationalist Congress Party
B) Indian National Congress
C) Bahujan Samaj Party
D) Bharatiya Janata Party
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team