Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 21 September 2018 Current Affairs Quiz

21 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 21 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Which Country launches world’s first hydrogen-powered train?
A) Malta
B) Russia
C) San Marino
D) Germany
Answer:D

2) Who has been appointed the secretary of the Department of Atomic Energy?
A) Aravind Joshi
B) Kamlesh Nilkanth Vyas
C) Abhay Ashtekar
D) Amar Gupta
Answer:B

3) Government appoints four members to local boards of Which Bank?
A) RBI
B) SBI
C) Andhra Bank
D) None of the above
Answer:A

4) Which airport gets top honour at ASQ Awards 2017?
A) Chennai
B) Calcutta
C) Delhi
D) Jaipur
Answer:C

5) Which Bank ties with Bajaj Allianz Life Insurance Co. Ltd. (BALIC) to offer life insurance products to its consumers?
A) IPPB
B) Andhra Bank
C) YES Bank
D) None of the above
Answer:A

6) Which Government agency Successfully Flight Tested Tactical Missile ‘Prahar’?
A) Drug Enforcement Administration
B) National Archives and Records Administration
C) U.S. Department of Transportation
D) DRDO
Answer:D

7) Which day was observed as International day of Peace?
A) 11 September
B) 30 September
C) 21 September
D) 01 September
Answer:C

8) Which State Minister Dolagobinda Pradhan passed away recently?
A) Andhra Pradesh
B) Odisha
C) Madhya Pradesh
D) Maharashtra
Answer:B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team