Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 22 December 2018 Current Affairs Quiz

22 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 22 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Company appoints Airtels Nilanjan Roy as new CFO?
A) Infosys Ltd
B) Wipro
C) Pactera
D) Tech Mahindra
Answer: A

2) Which Country President Ibrahim Solih’s maiden 3-day state visit to India?
A) India
B) Bhutan
C) Sri Lanka
D) Maldives
Answer: D

3) Which of the following becomes 1st US state with female-majority Legislature?
A) Arizona
B) Ohio
C) Nevada
D) Texas
Answer: C

4) Which Country Forex Reserves declined by USD 613.9 million to USD 393.12 billion?
A) China
B) India
C) Sri Lanka
D) Maldives
Answer: B

5) 15th Global SME Business Summit held in Which City?
A) New Delhi
B) North Delhi
C) Shahdara
D) None of the above
Answer: A

6) Which state named as the best performer in Start-up Ranking 2018?
A) Rajasthan
B) Kerala
C) Karnataka
D) Gujarat
Answer: D

7) Which Bank limits total outstanding ECBs to 6.5% of GDP?
A) Andhra Bank
B) RBI
C) SBI
D) None of the above
Answer: B

8) Who awarded the Skoch CM of the Year Award?
A) Mamata Banerjee
B) Siddhartha Shankar Ray
C) Buddhadeb Bhattacharya
D) Jyoti Basu
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team