Breaking News
Home / gk / Quiz / 22 January 2019 Current Affairs Quiz

22 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 22 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Shri Jha was appointed Member of Which Ministry?
A) CERC
B) Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
C) Ministry of Coal
D) Ministry of Corporate Affairs
Answer: A

2) Which Country among the Most Trusted Nations Globally?
A) Japan
B) China
C) India
D) Russi
Answer: C

3) China’s Economy Grew at 6.6% in Which Year?
A) 2017
B) 2018
C) 2016
D) 2015
Answer: B

4) Which State Cabinet approved 5% quota for Kapus and EBCs ?
A) Assam
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Andhra Pradesh
Answer: D

5) Who Wins ‘Woman’s Voice Award’ at AKLF 2019?
A) Arundhati Roy
B) Chetan Bhagat
C) Ranjani Murali
D) Ruskin Bond
Answer: C

6) Which Country Central Bank announces Ban of Indian Notes above Rs 100?
A) Nepal
B) Japan
C) USA
D) Russia
Answer: A

7) Who wins gold in Women’s National Boxing Championships?
A) Manisha Moun
B) Lovlina Borgohain
C) Mary Kom
D) Mohammed Ali Qamar
Answer: B

8) Siddaganga mutt seer Sri Shivakumara Swamiji passed away in Which City?
A) Bengaluru
B) Mangalore
C) Belgaum
D) Tumakuru
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team