Breaking News
Home / gk / Quiz / 22 June 2018 Current Affairs Quiz

22 June 2018 Current Affairs Quiz

1) Governor’s Rule imposed in Which State?
(A) West Bengal
(B) Karnataka
(C) Jammu & Kashmir
(D) Tamil Nadu
Answer: C

2) SBI MD B.Sriram appointed as the MD & CEO of Which Bank?
(A) Andhra Bank
(B) IDBI
(C) Bank of Baroda
(D) Federal Bank
Answer: B

3) World’s 1st International centre for Humanitarian Forensics in Which State?
(A) Gujarat
(B) Karnataka
(C) Jammu & Kashmir
(D) Tamil Nadu
Answer: A

4) Sunil Mittal will function as the Honorary Chairman of Which Institution?
(A) Small Industries Development Bank of India
(B) Industries Finance Corporation of India
(C) International Chamber of Commerce
(D) Unit Trust of India
Answer: C

5) Who wins Sportsperson of the year award?
(A) Chetan Anand
(B) Kidambi Srikanth
(C) Ashwini Ponnappa
(D) P. V. Sindhu
Answer: B

6) Which of the following country has recently announced that it was withdrawing from the UN human rights council?
(A) Iran
(B) China
(C) India
(D) USA
Answer: D

7) Which Country becomes second nation to legalize marijuana?
(A) Mexico
(B) USA
(C) Canada
(D) Panama
Answer: C

8) Which State Government Launched Mobile App- ‘i-Hariyali’?
(A) West Bengal
(B) Delhi
(C) Punjab
(D) Odisha
Answer: C

9) Who has appointed as CEO of Emaar India?
(A) Prashant Gupta
(B) Ravindra Jadeja
(C) Shikhar Dhawan
(D) Murali Vijay
Answer: A

10) B V R Subramanyam appointed as which State Chief Secretary?
(A) West Bengal
(B) Delhi
(C) Jammu & Kashmir
(D) Odisha
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team