Breaking News
Home / gk / Quiz / 22 May 2018 Current Affairs Quiz

22 May 2018 Current Affairs Quiz

1) Exercise ‘Gandiv Vijay’ is taking place in which state?
(A) Maharashtra
(B) Madhya Pradesh
(C) Rajasthan
(D) Uttar Pradesh
Answer: C

2) Which day was observed as International Day for Biological Diversity?
(A) May 15
(B) May 22
(C) May 09
(D) May 11
Answer: B

3) Who wins Formula Junior Racing series 2018 championship?
(A) Bala Prasath
(B) Lewis Hamilton
(C) Nico Rosberg
(D) Sebastian Vettel
Answer: A

4) Name the tennis player who has won the Rome opens 2018?
(A) Alexander Zverev
(B) Roger Federer
(C) Mike Bryan
(D) Rafael Nadal
Answer: D

5) Yaddanapudi Sulochana Rani who passed away recently was a veteran ______.
(A) Telugu Novelist
(B) Malayalam Actor
(C) Marathi Singer
(D) Bharatanatyam Dancer
Answer: A

6) India successfully test-fires BrahMos Missile along which state coast?
(A) Rajasthan
(B) Odisha
(C) Bihar
(D) Karnataka
Answer: B

7) Who won the best director award at the 2018 Cannes film festival for his love story “Cold War”?
(A) Nadine Labaki
(B) Hirokazu Kore-eda
(C) Sofia Coppola
(D) Pawel Pawlikowski
Answer: D

8) Which stock exchange names 1st woman chief in Exchange’s 226-Year history?
(A) Bombay Stock Exchange
(B) Colombo Stock Exchange
(C) Shanghai Stock Exchange
(D) New York Stock Exchange
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team