Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 22 November 2018 Current Affairs Quiz

22 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 22 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has elected president of Interpol?
A) Kim Jong-yang
B) MENG Hongwei
C) William Léonard Higgitt
D) Mireille Ballestrazzi
Answer: A

2) UN Environment Chief who has resigned?
A) Johan Anton Wolf Grip
B) Hjalmar Christian Hauge
C) Erik Solheim
D) Ove Gude
Answer: C

3) Ministerial meet of BASIC Countries held in Which Country?
A) Russia
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: B

4) Which Company appoints Abhijit Bose as its India head?
A) Amazon
B) Apple
C) Facebook
D) WhatsApp
Answer: D

5) Malaria cases declined by 24% in Which Country?
A) USA
B) Japan
C) India
D) Russia
Answer: C

6) Which State approves Sashakt Mahila Yojna?
A) Himachal Pradesh
B) Andhra Pradesh
C) Madhya Pradesh
D) Bihar
Answer: A

7) Who honoured with Sayaji Ratna Award?
A) Shahrukh Khan
B) Akshay Kumar
C) Aamir Khan
D) Amitabh Bachchan
Answer: D

8) M.I. Shahnawaz passed away at a private hospital in Which City?
A) Coimbatore
B) Chennai
C) Madurai
D) Tiruchirappalli
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team