Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 22 September 2018 Current Affairs Quiz

22 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 22 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Who was appointed as Secretary (West), Ministry of External Affairs (MEA)?
A) P.K. Sarangi
B) A Gitesh Sarma
C) Dr. Mohd Illyas Rizvi
D) N. Prateep Kumar
Answer:B

2) Fitch raises India’s FY19 GDP growth forecast to __________
A) 7.6
B) 7.4
C) 7.5
D) 7.8
Answer:D

3) Who has been appointed as new Secretary of Central Vigilance Commission?
A) Bharat Lal Meena
B) Pawan Kumar Kalarwal
C) Anindo Majumdar
D) Kamlesh N Vyas
Answer:C

4) Which actor received the Smita Patil Memorial award ?
A) Anushka Sharma
B) Katrina Kaif
C) Sonam Kapoor
D) Kangana Ranaut
Answer:A

5) Which sport does Anshu Malik associated with?
A) Swimming
B) Wrestling
C) Athletics
D) Gymnastics
Answer:B

6) Which Country successfully test fires short-range Prahaar missile?
A) USA
B) Russia
C) China
D) India
Answer:D

7) Which Vietnamese President died aged 61?
A) Đặng Thị Ngọc Thịnh
B) Trương Tấn Sang
C) Tran Dai Quang
D) Nguyễn Minh Triết
Answer:C

8) Which Country to host the women’s boxing world C’ships?
A) India
B) China
C) Russia
D) USA
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team