fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 23 August 2018 Current Affairs Quiz

23 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 23 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which airport has been ranked as the second fastest growing airport during the first half of 2018?
A) Bengaluru International Airport
B) Mangalore International Airport
C) Mysore Airport
D) Kempegowda International Airport
Answer:D

2) Who has appointed the new chief Lokayukta of the Chattisgarh?
A) Pritinker Diwaker
B) TP Sharma
C) Manindra Mohan Shrivastava
D) Goutam Bhaduri
Answer:B

3) Which state puts new board for Naya Raipur ‘Atal Nagar’?
A) Chattisgarh
B) Chennai
C) Hyderabad
D) Patna
Answer:A

4) Which English footballer receive UEFA President’s award?
A) Harry Kane
B) Wayne Rooney
C) Raheem Sterling
D) David Beckham
Answer:D

5) Which of the following autobiography of the book No Spin?
A) Kohli
B) Kapil Dev
C) Shane Warne
D) None of the above
Answer:C

6) Which of the following informed that confirms presence of ice on Moon?
A) NASA
B) ISRO
C) BARC
D) None of the above
Answer:A

7) Saurabh Chaudhary belongs to which of the following Sports?
A) Wrestling
B) Tennis
C) Badminton
D) Shooting
Answer:D

8) Veteran Journalist Kuldip Nayar passes away at 95. He was also an_________.
A) Musician
B) Writer
C) Architect
D) Scientist
Answer:B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team