Breaking News
Home / gk / Quiz / 23 February 2019 Current Affairs Quiz

23 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 23 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who takes oath as First Lokayukta of Nagaland?
A) Uma Nath Singh
B) Ranjan Gogoi
C) Dipak Misra
D) Jagdish Singh Khehar
Answer: A

2) India to stop its share of water flowing into Which Country?
A) Russia
B) USA
C) Pakistan
D) China
Answer: C

3) President Bashir Declares Year-Long State of Emergency in Which Country?
A) Russia
B) Sudan
C) Pakistan
D) China
Answer: B

4) Who went to Seoul on a two-day visit to South Korea?
A) Manmohan Singh
B) I. K. Gujral
C) H. D. Deve Gowda
D) Narendra Modi
Answer: D

5) Who was head of the committee to help bring down Tax Litigation set up by CBDT?
A) Sh. Nripendra Misra
B) Sh. Ajit Doval KC
C) Sanjeev Sharma
D) Sh. Bhaskar Khulbe
Answer: C

6) Who becomes First Indian Woman To Receive Future For Nature Award?
A) Divya Karnad
B) Kaveri Rajaraman Indira
C) Aniket Aga
D) Meghna Agarwala
Answer: A

7) Who appointed ambassador of Swasth Immunised India campaign?
A) Aishwarya Rai
B) Kareena Kapoor Khan
C) Deepika Padukone
D) Madhuri Dixit
Answer: B

8) International Conference ENCO-2019 held in Which City?
A) Lucknow
B) Kanpur
C) Varanasi
D) New Delhi
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team