Breaking News
Home / gk / Quiz / 23 June 2018 Current Affairs Quiz

23 June 2018 Current Affairs Quiz

1) Who has visit 3 Nation recently?
(A) Pranab Mukherjee
(B) Pratibha Patil
(C) Ram Nath Kovind
(D) Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam
Answer: C

2) Who has been appointed as an advisor to the Governor of J&K?
(A) K.Vijay Kumar
(B) Parkash Trivedi
(C) V.K Singh
(D) None of the Above
Answer: A

3) Who has appointed as CEO of Intel?
(A) Millard Drexler
(B) James Dimon
(C) Salil Parekh
(D) Brian Krzanich
Answer: D

4) Which one of the following Indian Actress was UNICEF goodwill ambassador?
(A) Karina Kaif
(B) Kareena Kapoor
(C) Priyanka Chopra
(D) Anushka Sharma
Answer: C

5) Which beauty giant has appointed Amit Jain as its new India Managing Director, making him the first Indian to lead its operations in the country?
(A) L’Oreal
(B) Himalaya
(C) Maybelline
(D) Lakme
Answer: A

6) In which of the following cities, a Guinness world record was created where 1 lakh people together performed yogic exercises on International Yoga Day?
(A) Mumbai
(B) Kota
(C) Jaipur
(D) Chennai
Answer: B

7) Wife of which Country PM has been charged with fraud over misuse of state funds?
(A) Israel
(B) Syria
(C) Iran
(D) Turkey
Answer: A

8) Which Bank featured in Brandz ranking?
(A) Andhra Bank
(B) SBI
(C) YES Bank
(D) HDFC Bank
Answer: D

9) Which of the following village has been adopted by the KVIC in Delhi for Swachhata Abhiyaan?
(A) Rampura
(B) Ramsar
(C) Jagatpur
(D) Siwar
Answer: C

10) Who will conferred with the Lifetime Achievement Award at the Rome Film Festival 2018?
(A) Martin Scorsese
(B) Francis Ford Coppola
(C) Steven Spielberg
(D) Clint Eastwood
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team