Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 23 November 2018 Current Affairs Quiz

23 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 23 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed as acting Executive Director of UNEP?
A) Erik Solheim
B) Joyce Msuya
C) Maurice F. Strong
D) Mostafa Kamal Tolba
Answer: B

2) Who has conferred with Forbes India Leadership awards 2018?
A) Anil Agarwal
B) Adi Godrej
C) Ashok Soota
D) Azim Premji
Answer: D

3) Who is the head of the National Implementation Committee?
A) Defence Minister
B) Finance Minister
C) Home Minister
D) President
Answer: C

4) Which Indian Cricketer becomes 1st to touch 11,000-Run Milestone in Ranji Trophy?
A) Wasim Jaffer
B) Virat Kohli
C) MS Dhoni
D) Rohit Sharma
Answer: A

5) India’s First Justice City to set up in Which State?
A) Chhattisgarh
B) Bihar
C) Andhra Pradesh
D) Kerala
Answer: C

6) Who named Youngest-Ever UNICEF Goodwill Ambassador?
A) Emilia Clarke
B) Millie Bobby Brown
C) Gemma Arterton
D) Kate Winslet
Answer: B

7) Which University wins International Green Apple Silver Award?
A) JNU
B) Andhra University
C) VIT University
D) MAHE
Answer: D

8) Which Country gymnasts win two bronze medals in Acrobatic Gymnastics World Cup?
A) India
B) China
C) Russia
D) Japan
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team