Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 23 October 2018 Current Affairs Quiz

23 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 23 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Suresh Nambath appointed as the next Editor of which News Paper?
A) The Hindu
B) Times of India
C) Deccan Chronicle
D) The Indian Express
Answer: A

2) US-based Dalit writer Who wins 2018 Shakti Bhatt Prize?
A) Virgil Aldrich
B) Agha Shahid Ali
C) Sujatha Gidla
D) Daud Ali
Answer: C

3) Who wins 2018 MotoGP World Champion?
A) Jorge Lorenzo
B) Alex Criville
C) Dani Pedrosa
D) Marc Marquez
Answer: D

4) Which State girl Nishtha Dudeja wins Miss Deaf Asia crown?
A) Andhra Pradesh
B) Haryana
C) Bihar
D) Madhya Pradesh
Answer: B

5) Which of the following will be honoured with Ustad Chand Khan Lifetime Achievement award?
A) Pandit Vishwa Mohan Bhatt
B) Hariprasad Chaurasia
C) Zakir Hussain
D) Ilaiyaraaja
Answer: A

6) Who bagged silver at Wrestling World Championships?
A) Sushil Kumar
B) Yogeshwar Dutt
C) Bajrang Punia
D) Vinesh Phogat
Answer: C

7) Which Indian Bank has shut down its operation at Jersey in the Channel Island?
A) PNB
B) Dena Bank
C)Bank of Baroda
D) Bank of India
Answer: D

8) Japanese Nobel Chemistry Laureate who has passed away?
A) Ryoji Noyori
B) Osamu Shimomura
C) Akira Suzuki
D) Ei-ichi Negishi
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team