Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 23 September 2018 Current Affairs Quiz

23 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 23 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Where is 7th UNWTO Global Summit on Urban Tourism organised?
A) Sudan
B) Korea
C) Bhutan
D) Vietnam
Answer:B

2) Who is appointed as goodwill ambassador for Nepal tourism?
A) Jaya Prada
B) Kangana Ranaut
C) Katrina Kaif
D) Deepika Padukone
Answer:A

3) Who has resigns as MD and CEO of IL&FS Financial Services?
A) Pierre Nanterme
B) Evan G. Greenberg
C) Kumar Birla
D) Ramesh Bawa
Answer:D

4) Which of the following film will represent India in the Best Foreign Language category at the Oscar Awards 2019?
A) Batti Gul Meter Chalu
B) Manmarziyaan
C) Village Rockstars
D) Sanju
Answer:C

5) Who is heading India’s First Human Space Flight Project Gaganyaan mission?
A) VR Lalithambika
B) N Valarmathi
C) Ritu Karidhal
D) Nandini Harinath
Answer:A

6) Which bank Slapped with Rs 38 Crore In GST Fines?
A) Dena bank
B) YES Bank
C) State Bank of India
D) Vijaya Bank
Answer:B

7) Which country won Silver in Asian Team Snooker Championship?
A) India
B) Pakistan
C) Thailand
D) China
Answer:A

8) Which day was observed as International day of Sign Languages?
A) 12 September
B) 03 September
C) 13 September
D) 23 September
Answer:D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team