fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 24 August 2018 Current Affairs Quiz

24 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 24 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Treasurer Scott Morrison elected new PM of Which Country?
A) Papua New Guinea
B) New Zealand
C) Fiji
D) Australia
Answer:D

2) Who has resumes charge as Minister of Finance?
A) Arun Jaitley
B) Rajnath Singh
C) Amit Shah
D) Sushma Swaraj
Answer:A

3) Which Company wins international arbitration award?
A) Power Grid Corporation of India
B) NHPC Limited
C) Reliance Power unit
D) NTPC Limited
Answer:C

4) Which Bank expects Q1 GDP growth at 7.7%?
A) Andhra Bank
B) SBI
C) RBI
D) None of the above
Answer:B

5) Which Continent launched a rocket named ‘Aeolus’ from French Guyana?
A) Americas
B) Asia
C) Africa
D) Europe
Answer:D

6) According to Forbes who is the 7th highest paid female athlete in the world?
A) Maria Sharapova
B) PV Sindhu
C) Li Na
D) Allyson Felix
Answer:B

7) Which State Govt has tied up with Japan for its mega investment Conclave 2018 to take place in November this year?
A) Rajasthan
B) Maharashtra
C) Andhra Pradesh
D) Odisha
Answer:D

8) Recently Gurudas Kamat Passed away. He belonged to which of the following field?
A) Politics
B) Sports
C) Science
D) Journalism
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team